Overige diensten

BEL: 079-2340290

Hondentaxi in Zoetermeer en omstreken

“De hond mag niet mee in de taxi.” Bij veel taxibedrijven hoort u het. B&R Taxi in Zoetermeer is daarop een uitzondering: bij ons is het geen enkel probleem om uw trouwe viervoeter te vervoeren met onze hondentaxi. De hond wordt vervoerd in een bench, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zijn veiligheid tijdens de rit. Bovendien passen er ook meer honden in onze taxi, handig als u de baas bent van meerdere honden. Wilt u een hond meenemen tijdens uw taxirit? Geef dat tijdens de reservering dan altijd even aan, zodat wij de juiste taxi naar u toesturen bij B&R Taxi in Zoetermeer.

Pakketten met spoed laten bezorgen door B&R Taxi Zoetermeer

Pakketten met spoed laten bezorgen? B&R Taxi in Zoetermeer zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. Heeft u bijvoorbeeld een onderdeel nodig dat ergens opgehaald dient te worden, dan halen wij dat met spoed voor u op. Moet er juist een pakket met spoed worden weggebracht, dan zorgen wij er uiteraard ook voor dat dit zo snel mogelijk in orde komt. Onze spoedpakketservice bieden wij niet alleen in Nederland aan, maar door heel Europa. Wij gaan graag op pad voor u om bijvoorbeeld een machine snel weer werkend te krijgen. Neem daarvoor contact op met B&R Taxi in Zoetermeer.

B&R Taxi in Zoetermeer verzorgt onder meer:

R

Particulier vervoer

R

Zakelijk vervoer

R

Hondentaxi

R

Airporttaxi (Schiphol etc.)

R

Ziekenhuisvervoer

R

(Spoed)pakketvervoer

R

Verzorgingshuistaxi

R

Toeristische uitjes

R

En meer

Contact met B&R Taxi Zoetermeer

Met spoed een pakket laten bezorgen? Uw hond meenemen in de taxi? Laat het ons weten! Reserveer nu een auto bij B&R Taxi in Zoetermeer!

079-2340290

Bel ons gerust

contact@benr-taxi.nl

Stuur ons een bericht