Taxi Schiphol

BEL 0657321968

Met taxi van Zoetermeer naar Schiphol of ander vliegveld

Met de taxi vanuit Zoetermeer naar Schiphol of een ander vliegveld? B&R Taxi staat 24/7 voor u klaar, zodat uw reis ontspannen kan aanvangen. Indien u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, zorgen wij ervoor dat u ruim op tijd voor uw vlucht aanwezig bent op de airport zodat u nog voldoende tijd heeft om uw bagage af te leveren, door de security te gaan en in alle rust richting uw gate kunt lopen. Daar dragen we onder andere aan bij door u voor de juiste vertrekhal af te zetten en te ondersteunen bij het uitladen van de bagage. Dat hoort allemaal bij de airportservice van B&R Taxi in Zoetermeer.

Opgehaald worden vanaf Schiphol door B&R Taxi

Bij B&R Taxi in Zoetermeer halen we u uiteraard ook op van Schiphol of een ander airport. Dat afhalen kan vanaf ieder gewenst punt. Dat kan buiten het vliegveld zijn, maar bijvoorbeeld ook op het meetingpoint. Dan staan wij daar met een iPad, met daarop de naam van de klant. Dit kan vooral handig zijn bij zakelijke klanten. Wat in ieder geval van belang is, is dat uw telefoon ingeschakeld is op het moment dat u bent geland. Onze chauffeurs houden namelijk nauwlettend uw vluchtnummer in de gaten, en hebben graag even contact met u op het moment dat u weer aan de grond staat. Zo kunnen we de beste afspraken maken bij B&R Taxi Zoetermeer.

Neem ook een taxi naar Schiphol vanuit Zoetermeer

Laat uw reis ontspannen beginnen door een taxi te boeken bij B&R Taxi, liefst minimaal 24 uur van tevoren. Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd aanwezig bent op het vliegveld, zonder dat u zichzelf hoeft in te spannen. Reserveer nu een airporttaxi bij B&R Taxi in Zoetermeer.

06-57321968

Bel ons gerust

contact@benr-taxi.nl

Stuur ons een bericht